2011. június 6., hétfő

Mosógép Siemens A + 6 kg-os 3 éves

Mosógép Siemens A + 6 kg-os 3 éves korig:
Stop! Ez a kijelző csak egy kicsit lusta. Nem tartoznak a "magán-eladó" A trükk az életkor / térfogat / teljesítmény osztályban, vagy eladni egy mosógép tudatosan Macken.
A mosógép is tört már, mielőtt észre azt. A képek kerülnek az on-line itt, ami a kliensek már megvásárolt, közvetlenül a garancia kizárását az ügyfél berendezés. Megjegyzés is: Az eszköz teljes mértékben működőképes. és hasonlóképpen is hiba. Fontolja meg alaposan, hogy az "olcsó" vásárolni magán-vagy egy pár euróval többet, ellenőrizni, javítani és garantálja a kereskedő. 1. ábra: kúszó szem kár / durva állomány. Eladó tudja, gép lett hangosabb. 2. ábra: kopott motor kefe, míg új / régi-új bal, a jobb kor. Eladó tudja, hogy néha a gép nem centrifugál. 3. ábra: Fűtés Korrissionschaden mész, csak mielőtt a rövidzárlat. Eladó nem tudja a kárt. 4. ábra: Fűtés Korrissionschaden / idegen test csomagolva: az eladó tudja, hogy eltűnik zoknit / ruházat 5. ábra: szivattyú járókerék tört: VB tudja, hogy a gép kikapcsolt szivattyúk rosszabb. 6. ábra: ajtó tömítés szakadt le könnyű / szivárog. Eladó tudja, hogy a gép enyhén szivárog. . 7. ábra: Öv porózus, csak a szünet előtt. Eladó nem tudja a kárt. Fig.8: a motor csak a leszállás előtt, a húgy ki a szén. Eladó nem tudja a kárt. 9: levegő csapda eltömődött a túl sok megoldatlan mosószer / öblítő, gép mozog, kevés vízzel, gép szaga. Eladó tudja, hogy a ruhák nem tiszta, betakart, intenzív illatú öblítő.

A kamat a jó használt tesztelt / néhány elavult felszerelések? 100 €-tól kezdődik, az átlagos ár egy jó gép, 150 €. Vessen egy pillantást az én megjelenő hirdetéseket, vagy itt jön a. Folyamatosan 20-50 egység közül lehet választani.
Ár: 50 EUR VB