2012. január 21., szombat

sivatagi rózsa magok 12db 12 színből 1000ft - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kérem a vásárlót 1 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot!!
Adenium obesum - Sivatagi rózsa
friss magok
Adenium obesum Sivatagi rózsa 1 csomagban 12 mag, 12 fajta, a legszebbekből
25 C-n csíráztatható, fűtő test mellett is, de én áprilistól ajánlom télre  fedett helyre kell vinni a növényt.   tavasszal szabadban amikor a nappali hőmérséklet 20 fokot eléri 1 hét alatt kikelnek a magok csak tedd a cserepet a napra.
Taiwani friss magok
Adenium obesum vagy más néven sivatagi rózsa szubtrópusi növény, őshazája Afrika. Eredeti élőhelyén 150-250 cm magasra nő.
Fás szárú örökzöld, leveleinek erezete párhuzamos. A növény formája és virágai nagyon attraktívak. A virágok színe rendkívül változatos száznál is több szín variáció létezik . Gyakran bonsaiként is tartják. A növény minden része mérgező!
A homokos, tápanyagban szegény talajt kedveli, fény- és hőigénye nagy, a direkt napfényt kedveli. Hűvöset hideget még elviseli de fagyérzékeny.
Ültetés:
A magokat szórjuk homokos talajra, majd vékonyan takarjuk be Tőzeggel. Csak akkor öntözzük, ha már majdnem teljesen kiszáradt az ültető közeg. A magoncok 1 héten belül kikelnek és kb. 1 hónap elteltével már 5-6 igazi levelet nevelnek. Ekkor ültessük szét őket. 30 cm nagyságú növény már virágzik.
A csomag tartalma 12 db mag a képen látható 12 színből összeállítva.
a csomag 12 darab magot tartalmaz, csíráztatási útmutatót emailban is küldök, minden kérdésre válaszolok, olvasd el végig a termékleírást.
Ajándéknak is kiváló, lepd meg vele kedvesedet, vagy virágkedvelő ismerősödet
termékeim között hamarosan más színösszeállításban is találsz magot, egy 1 éves növény értéke, színtől függően 8-10000 ft
postázás az utalás beérkezésétől számítva 2-10 nap, készlettől függően, de folyamatosan rendelem Taiwanról a magokat.
A csomag tartalma 12 db mag.
csíráztatási útmutatót emailban is küldök de feljebb is olvasható.
Figyelem fizetési határidő 7 napon belül, olvassa végig mielőtt vásárol!!
több darab vétele esetén, 1, vagy kedvezményes postaköltség. amint megkapom az átutalásról az igazoló SMS-t aznap legkésőbb másnap postázom a terméket, ha elküldöd az átutalás fénymásolatát azt is elfogadom, így gyorsabban postázom, és hamarabb megkapod a csomagot!!!
Átvételi és szállítási feltételek
-    Fizetés banki átutalással 7 napon belül! postáról ne utalj számlaszámomra mert a bankom levon a beérkezett összegből.
-    Személyes átvétel Apostagon-!
-    A terméket ajánlott csomagként postázom miután megkaptam az sms-t az átutalásról, két munkanapon belül. Ajánlott csomagként, adom fel ami + 380 Ft.
-    Amennyiben a leütést követően 7 munkanapon belül nem történik meg a tartozáskiegyenlítés a vásárlást tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok,   a terméket újból aukcióra bocsátom. kérem ezen feltételeim tudomásulvételével licitáljon!!!.
csak Magyarországon belül postázom a termékeimet


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-07 05:48
. sivatagi rózsa magok 12db 12 színből 1000ft - Jelenlegi ára: 1 000 Ft